Zpět na všechny články

Divoké karty rozdány. Představí se i domácí naděje

9. července 2021

Pořadatelé Livesport Prague Open, konaném v areálu TK Sparta Praha, zveřejnili seznam divokých karet. Kromě domácí naděje Lucie Havlíčkové a Slovenky Viktórie Kužmové si v hlavní soutěži dvouhry zahraje také bývalá čtvrtá hráčka singlu a vítězka US Open 2011 Samantha Stosurová.

Divoké karty byly rozdány také do kvalifikačních bojů, kde se mimo jiné představí kvarteto Barbora Palicová, Dominika Šalková, Tereza Valentová a Miriam Kolodziejová. Zápasy o hlavní soutěž se rozjedou v sobotu.

Přímo mezi nejlepšími se objeví hned několik hvězdných elitních tenistek, včetně grandslamových vítězek dvouhry. „Hlavními hvězdami turnaje budou české hráčky v čele s grandslamovými vítězkami Petrou Kvitovou a Barborou Krejčíkovou. V nabitém olympijském roce je velmi těžké sladit program, proto si nesmírně vážím účasti českých hráček, které se před odletem do Tokia domácím fanouškům představí,“ pochvaluje si ředitel turnaje David Trunda.

Hlavní soutěž, jejíž los proběhne zítra hodinu po poledni, začíná v pondělí v 10:00, finále je na programu v neděli 18. července. Turnaj je už téměř vyprodaný, na zakoupení zbývá pouze posledních pár míst.


Autor: eSports